Siirry sisältöön

Tec4 Voiteluaineet

Tec4-tuotteet syntyivät intohimosta tarjota autoalan ammattilaisille markkinoiden teknisesti kehittyneimmät moottorin käsittelyaineet, kilpailukykyiseen hintaan.

Nykyajan ajotottumukset sekä autojen tekniikka pyrkivät suurempaan polttoainetehokkuuteen ja pienempiin päästöihin. Tämä aiheuttaa osien likaantumista, jonka takia tehokas lian poisto moottorin osista on tarpeellista. Tec4 tarjoaa moottorin sekä polttoaine- ja jäähdytysjärjestelmän käsittelyt ilman kikkoja ja huuhaa-temppuja.

  • Tec4-käsittelyt ovat vuosien tutkimuksen ja kehityksen lopputulos. Tuotteemme ovat paitsi markkinoiden tehokkaimpia moottorinkäsittelyaineita, myös turvallisia käyttää johtuen niiden ainutlaatuisesta tavasta liuottaa likaa käyttäen liuottimien ja puhdistusaineiden seosta.
  • Tec4 öljyjärjestelmän, polttoainejärjestelmän ja jäähdytysjärjestelmän puhdistajat tekevät juuri sen mitä pullon kyljessä sanotaan – ne puhdistavat järjestelmän palauttaen likaantumisesta johtuvan, kadonneen suorituskyvyn ennalleen.
  • Kaikkien tuotteiden toimivuus voidaan osoittaa käytännössä, tieteellisesti vertailukelpoisissa olosuhteissa.
  • Anna asiakkaan testata tuotteitamme. Jos sinä tai asiakkaasi ette ole täysin tyytyväinen tuloksiin, Tec4 antaa rahat takaisin.
Vieritä ylös